Velkommen

Velkommen til Gjern Frisør, hvor du som kunde altid kan forvente en professionel behandling.
Jeg hedder Thuha og er oprindelig fra Vietman. Jeg flyttede til Danmark i 1998 hvor jeg bosatte mig i Horsens.
Kærligheden gjorde at jeg flyttede til Gjern i 2009, da jeg mødte min nuværende mand som boede i byen. Jeg er faldet rigtig godt til, og er meget glad for at bo her.
Jeg er uddannet frisør med den 4 årige uddannelse fra Randers Tradium. Jeg har derudover taget flere kurser i blandt andet håropsætning, permanent, fest makeup og kunstige negle.
Jeg har tidligere været i Salon Roseta i Silkeborg og har siden 2016 været ansat i den tidligere ”Frisør Ørsø” i Gjern og indtil indehaveren valgte at lukke salonen.
Da jeg efterhånden havde fået en fast kundekreds, valgte jeg at føre salonen videre, blot med det nye navn ”Gjern Frisør”.
Jeg tilbyder alle former for klip, farve, permanent, håropsætning til både bryllup, student, konfirmation – fest makeup, kunstige negle og meget andet. Jeg sørger hele tiden for at følge med i udviklingen i form af kurser, så mine kunder altid er sikker på at få en god oplevelse hver gang.
Hos Gjern Frisør kan du komme både med og uden tidsbestilling. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du bestille tid via online booking på vores hjemmeside www.gjernfrisoer.dk eller telefonisk på 28 25 58 76.

Glæder mig til at byde dig velkommen til Gjern Frisør.

Could not authenticate you.